Micrografie & Hardware

Flexibel systeem voor digitale en analoge archivering

Verwerking en archivering van documenten – dat is onze specialiteit. Ongeacht of we praten over grote hoeveelheden documenten of documenten met alle denkbare formaten en papier soorten. Of uw nadruk op zeer snelle en flexibele werkstromen ligt of u wilt archiveren van waardevolle informatie voor de lange termijn, wij hebben de juiste oplossing.

Ons assortiment microproducten omvat kleur en zwart-wit hoogwaardige productie scanner systemen voor archivering op lange termijn op microfilm evenals hybride systemen die zowel de snelheid en flexibiliteit combineren in digitale archivering met de veiligheid en de economie van microfilm. Onze portfolio wordt gecompleteerd door de gebruiksvriendelijke en productie-georiënteerde DpuScan software van onze technologiepartner, Janich & Klass. Met deze combinatie van geavanceerde hardware en intelligente software zijn we in een uitstekende positie. Werken hand in hand met onze klanten en stemmen af op hun specifieke vereisten en problemen, om te komen met flexibele oplossingen.


Productief scannen zonder snelheidslimiet

Documentenscanners voor het verwerken van grote hoeveelheden verschillende documenten, vormen het hart van ons productportfolio. Wij staan erop om ten aller tijden het gebruik van de allerbeste optische en de zeer recentste elektronische componenten te waarborgen. Dit samen met de unieke “Beltless” document doorvoersysteem. Dit zijn de voorwaarden voor snelle en betrouwbare productie van hoge-kwaliteit beelden. Deze worden opgeslagen in bitonale-, grijswaarden- of kleurenafbeeldingen. Onze uitstekende scanner hardware wordt aangevuld door intelligente softwarecomponenten voor het besturen van het scanproces en beeldverwerking evenals een ongeëvenaarde reeks van diensten.


Een perfect team: Microform scanners & DpuScan capture software

Effectief document vastleggen, is gebaseerd op de ideale combinatie van eerste klas hardware met ingenieuze software. Om deze reden zijn RAM Systems productie scanners, uitgerust met de DpuScan capture software. Bedacht door onze technologiepartner, Janich & Klass. Deze software is ontworpen voor hoge-doorvoer en hoog-volume scan oplossingen en biedt gebruikers grote flexibiliteit en intelligente functies voor extreem gebruikersgemak en zeer effectieve verwerking.

  • Multistream toepassingen zorgen ervoor dat afbeeldingen worden opgeslagen in zwart-wit, grijstinten of kleur. Dit maakt het mogelijk om ruimte-en tijdbesparende archivering van grote hoeveelheden gegevens in zwart en wit te realiseren. Indien nodig kunt u ook grijswaarden- of kleurenafbeelding gebruiken, zodat u bij het lezen van kritische streepjescodes of laag-contrast documenten, een optimaal resultaat heeft.
  • Barcode, Patchcode lezers en OCR modules, worden gebruikt voor het genereren van namen, index of aparte documenten. Het is ook mogelijk documenten automatisch te scheiden of na een bepaald aantal pagina’s of door middel van een wit vel of code.
  • Krachtige gebeurtenis controle: Bepaalde functies van de verdere beeldverwerking, die door de scanner automatisch wordt uitgevoerd wanneer een bepaalde gebeurtenis zich voordoet, kunnen worden toegewezen aan functies zoals barcodes, OCR-resultaten, teller lezingen, variabele waarden of bestandsgrootte.
  • Een breed scala aan post editing functies kan worden gebruikt voor het verbeteren van beeldkwaliteit, lezen van barcodes en automatische optische tekenherkenning. Kleurenscanners kunnen ook gebruik maken van een rand verbetering “plugin” evenals functies voor elke kleur die u wenst, voor het converteren van afbeeldingen met grijswaarden aan bitonale beelden, en voor het onderdrukken van chromatische ruis worden uitgefilterd.
  • De geïntegreerde “zone” verwerking, zorgt voor een dubbele pagina kan worden onderverdeeld in maximaal 20 afzonderlijke afbeeldingen met verschillende eigenschappen.
  • Gestandaardiseerde gebruikers dialogen voor de verwerving van gegevens, kunnen gemakkelijk worden gedefinieerd en direct aangeroepen, hetzij handmatig voor afzonderlijke beelden of voor een volledige batch.
  • Upload functies en factureringsgegevens voor scan serviceproviders: DpuScan beschikt over universele instelopties voor flexibele protocol bestanden.

DpuScan is beschikbaar in een aantal versies met verschillende prestatie mogelijkheden en variabele beeldverwerking functies.