Advies & Consultancy 

Interim-, Projectmanagement en Consultancy

RAM Systems B.V. heeft zich ontwikkeld tot een vaste partner in ontwikkeling van uw organisatie. Het functioneren en het verder ontwikkelen van uw verschillende bedrijfsonderdelen of projecten, kunnen door RAM Systems B.V. worden begeleid. Bedrijven worden geholpen met het realiseren van hun doelen of strategie.

Consultancy

Heeft u behoefte aan verbetering van uw bedrijfsprocessen, maar wilt u ondersteuning bij de aanpak ervan? Vertrouw dan op consultancy van RAM Systems. Wij bieden onze consultants aan op projectbasis. Vooraf maken we concrete afspraken over de beoogde resultaten en oplossingen én de termijn waarbinnen die gerealiseerd moeten worden. RAM Systems levert zo een belangrijke bijdrage aan het inzichtelijk krijgen van potentiële probleemgebieden en kan u meteen adviseren over de best passende oplossing. Uw organisatie moet zo snel mogelijk excelleren en RAM Systems is u hierbij graag van dienst.

Projectmanagement

Als u op projectbasis een bedrijfsproces wilt doorvoeren en daarbij ondersteuning zoekt, beschikt RAM Systems over ervaren projectmanagers die u soepel door het proces heen loodsen. Zij doen het voorbereidende werk, organiseren, voeren uit en ronden het project af. De projectmanager hanteert een gestructureerde en controleerbare werkwijze en draagt zorg voor de juiste omvang en scope van het project. Het draait allemaal om efficiency en het resultaat dat vooraf met u is afgesproken.

Interimmanagement

Als u op projectbasis een bedrijfsproces wilt doorvoeren en daarbij ondersteuning zoekt, beschikt RAM Systems over ervaren projectmanagers die u soepel door het proces heen loodsen. Zij doen het voorbereidende werk, organiseren, voeren uit en ronden het project af. De projectmanager hanteert een gestructureerde en controleerbare werkwijze en draagt zorg voor de juiste omvang en scope van het project. Het draait allemaal om efficiency en het resultaat dat vooraf met u is afgesproken.