Document Management

 Document Management

DMS Systemen zijn krachtige document management systemen . Software die gebruikmaakt van uw voorkeuren en prioriteiten, door te anticiperen en in te spelen op de behoefte aan informatie van uw bedrijf. U bereikt een betere informatie verwerking, efficiëntie en productiviteit met de kern van de DMS software. uitgerust met meest geavanceerde office-tools die er zijn. Documenten (papier of digitale) komen in elektronische manden waarmee het postvak in op uw bureau wordt nagebootst. Werken zoals u dat gewend bent: sorteren, organiseren, nieten of  samenvoegen, notities, opmerkingen, handtekeningen en stempels toevoegen. Wat dan ook. Van de manden worden uw documenten vervolgens opgeslagen in digitale bestand kasten, vorming van een “document pool.” U beslist hoeveel bestandsverzamelingen u zou willen, of hoe ze zijn georganiseerd, wat zinvol is voor uw bedrijf. De DMS krachtige indexeer functies, zorgen automatisch ervoor dat alle documenttypen zijn opgeborgen op de juiste plaats.

Voordelen van DMS

  • Handig beheer van alle organisatie-informatie. Gestructureerde en ongestructureerde informatie, gedurende de levenscyclus.
  • Vergemakkelijkt naleving van failsafe-beveiliging en controle………… er zijn geen extra stappen hiervoor nodig.
  • Naadloze integratie met de toepassingen die u al gebruikt vereenvoudigt de verwerking voor elke afdeling
  • Handmatige, repetitieve operaties worden volledig geautomatiseerd, medewerkers krijgen hierdoor meer tijd voor belangrijk werk en vergroten de productieve tijd.